TEHOA SWINGIIN!

Tie turvalliseen ja tehokkaaseen Golffaukseen menee huolellisen fysiikkaharjoittelun kautta. Suorituskykykeskus, Lapin Golfakatemia ja UniFit Oy järjestävät lauantaina 9.12 13:30-15:00 Tornion Athlete Gymillä ilmaisen seminaarin Golfin fysiikkaharjoitteluun, käyden läpi lukuisia osa-alueita:

•Golfin vaatimukset keholta: eli mitä kannattaa kehittää ja miksi?

•Golfin tavalliset urheiluvammat: millaisella harjoittelulla loukkaantumisia voidaan ehkäistä?

•Voima-, liikkuvuus- ja tasapainoharjoittelun perusteita: miten kehittää kehoa hyvin liikkuvaksi ja tehokkaaksi?

Ideoita saat niin kuntosalille kuin kotona tai vaikka Greenin laidalla tehtäviin harjoitteisiin.

Valmentajanasi toimii useiden eri lajien fysiikkavalmentaja, Liikunnanohjaaja (AMK) ja Fysioterapeuttiopiskelija (AMK) Ville Vilén.

Tapahtuma on täysin ilmainen, voit tulla sitä kuuntelemaan ja osallistua käytännön harjoituksiin. Treenit soveltuvat kaikenkuntoisille ja ikäisille treenaajille. Ota treenikamat mukaan ja tule hakemaan tehoa swingiin!

Tapahtuman tiedot:

•Paikka: Athlete Gym (Neulojankatu 9, Tornio)

•Aika: Lauantai 9.12.2017 kello 13:30-15:00

Lisätiedot: •ville.vilen@unifit.fi

•mika.vettainen@lapinamk.fi

Lapin Golfakatemia KIITTÄÄ menneestä kaudesta!

Kiitosia kaikille aktiivisille treeneissä kävijöille. Kesä(kausi) meni jälleen kuin heittämälle ja mukavaa oli (ainakin minulla) :)

Kiitokset jälleen kenttähenkilökunnalle, jäsenille, kurssilaisille ja kaikille toimintaan osallistuneille! Erityiskiitos Jarpille, Juskulle, Timolle, Juntille, caddiemasterit ja meidän junnuille.

Olen virittelemässä talviharjoittelua pystyyn kaudeksi 2014 sekä pelireissua ensi kevääksi. Niistä tullaan tiedottamaan kaikkia jäseniä kun asiat varmistuvat. (lähiaikoina) Nyt on kuitenkin aika hieman levähtää ja ladata akkuja kohti tulevaa kautta.

Siellähän pääsee kohta puolin laskettelemaan ja hiihtelemään:) Pitäkäähän kunnostanne huolta talven ajan niin jaksatte treenata ensi kevään ja kesän TODELLA KOVAA! :)

MIka

Kertaus kurssia tarjolla..

Nyt on hyvä hetki kaivaa mailat naftaliinista ja lähteä kertaamaan perus-asiat ennen kauden alkua. Perusteiden kertauskurssilla käymme läpi swingin perusteet, lähipelilyöntien perusteet ja saat harjoitusohjeet mukaasi.

Perusteiden kertaus

Kurssin kesto on 6 tuntia ja hinta 60 €/hlö (ryhmän koko min 4 – max 10 henkilöä).   Kurssin sisältö: Kurssilla kerrataan perusteet swingistä (sis.kuvauksen), lähipelistä ja saat yksilölliset harjoitteluohjeet.

■Kurssi 1:  10.5  klo 17.00 – 20.00,  11.5  klo 10.00 – 13.00

■Kurssi 2:  31.5. klo 17.00-20.00,  1.6. klo 13.00-16.00

Ilmoittautumiset kurssille; lapingolfakatemia@gmail.com tai 040 73 252 39

Junnujen kanssa Unkarissa!

Kausi 2013 starttasi Levi golfin kilpa-junnujen kanssa Unkarissa 16.4 – 24.4.2013. Reissussa olivat mukana Jake, Juho, Kalle, minä ja Timppa. Pääsimme harjoittelemaan ja pelaamaan huippukuntoisella Pannonian kentällä. Koko reissun ajan yläkerran Herra suosi meitä ja pääsimme nauttimaan huippu keleissä (+22 – 25). Kierroksia tuli porukalle mukavasti, sillä pelasimme keskimäärin kaksi kierrosta per päivä ja siihen vielä treenit päälle. Pidimme yhden välipäivän kokonaan ja kävimme tutustumassa Budapestin kaupunkiin. Kokonaisuudessaan koko reissu oli mahtava, sillä lennot Budapestiin taittuivat jouhevasti parissa tunnissa, Villa Hakan (Hotellin) omistaja Rauli hoiti kuljetukset ja muut asiat(green feet/tii-ajat) mallikkaasti, Pannonian kentän kunto(huippukunnossa olevat väylät sekä uskomattoman haastavat griinit) olivat kaikki viimeisen päälle hyvin hoidettu sekä seura parasta A-luokkaa:D

Itse junnujen pelaamiseen ja heidän kehittymiseen golfareina olen todella ylpeä ja uskon että näistä “Tanuista” tullaan vielä kuulemaan golfin saralla. Eteenpäin ollaan menty “sano mummo lumihangessa” :D Erityisesti täytyy mainita, että kaikki saivat böödin ja Juho teki Eaglen(lisäksi 10 böödiä) sekä Kalle melekein holarin:) Unohtamatta böödikunkkua Jaakkoa (11 kpl) :D

Kiitokset vielä pojille ja Timpalle reissusta ja nyt vasta aletaan treenaan oikein kunnolla kun vauhtiin päästiin!

HAI, HAI, HAI! We love your countryy…:D

Lapin Golfakatemia KIITTÄÄ aktiivisia Levi Golfin jäseniä menneestä kesästä!

Kiitosia kaikille aktiivisille treeneissä kävijöille. Kesä(kausi) meni jälleen kuin heittämälle ja mukavaa oli (ainakin minulla) :)

Kiitokset jälleen kenttähenkilökunnalle, jäsenille, kurssilaisille ja kaikille toimintaan osallistuneille! Erityiskiitos Jarpille, Juskulle, Timolle, Juntille, caddiemasteri tytöt ja meidän junnuille.

Olen virittelemässä talviharjoittelua pystyyn kaudeksi 2013 sekä pelireissua Belekkiin ensi keväänä Toukokuussa. Niistä tullaan tiedottamaan kaikkia jäseniä kun asiat varmistuvat. (lähiaikoina) Nyt on kuitenkin aika hieman levähtää ja ladata akkuja kohti tulevaa kautta.

Siellähän pääsee kohta puolin laskettelemaan ja hiihtelemään:) Pitäkäähän kunnostanne huolta talven ajan niin jaksatte treenata ensi kevään ja kesän TODELLA KOVAA! :)

MIka

Hienoa JUNNUT!

Onnittelut tuoreille seuranmestareille Emmille ja Jakelle!

Muutenkin koko juniorikaarti pelasi mainiosti ja seuramme tulevaisuus näyttää erittäin lupaavalta. Tästä on hyvä jatkaa jälleen harjoituksia ja kehittyä vieläkin paremmaksi. Niinhän se menee, että harjoitus tekee mestarin ja mestari treenaa aina eniten:)

Levin junnut tsemppi- ja alue toureilla!

Meillä on ollut todella raskas Heinäkuu, koska kisoja on ollut viijet eli ekana oltiin Kemissä ja Torniossa Lappi Cuppia pelaamassa 7.-8.7, josta matka jatkui Pietarsaareen 9.-10.7, sitten Lappajärvelle 16.-18.7 ja kiertue päättyi kotikisoihin Leville 20.7.2012! Siinä välissä ollaan treenattu ja pelattu vielä muitakin kisoja kotikentällä:)

Heinäkuun kiertue starttasi 7.7 käyntiin Kemistä, josta Lappi Cup kiertue käynnistyi. Leviltä matkaan lähtivät, Emmi, Jaska, Juho ja mikä parasta niin Kurun tytöt Iiina ja Inka aloittelivat kilpagolfin uraansa ja osallistuvat ensimmäistä kertaan kisoihin! Mahtavaa, että saadaan uusia innokkaita pelureita mukaan. Levin porukka taisi voittaa kaikki sarjat:) siitä matka jatkui samana iltana kohti Torniota, jossa Kurun vanhemmat Tero ja Oona olivat järjestäneet meille huippu majoituksen Torniojoen rannoilta. Ja illalla kuulema grillailtiin siikaa:), seuraavaksi olikin vuoro haastaa Tornion kenttä, joka on tunnettu siitä, että se on yksi Suomen vaikeimmista. Mutta methän ei vettä pelätä vaan päin vastoin, otetaan haaste vastaan ja ei muuta kun taistelemaan. Jokainen Levin peluri selvitti hienosti tämän haasteen ja rinta pystyssä ja hymyssä suin tultiin maaliin. Emmi vaan tokas, että ei se ole mikhän:)

Kisoissa Heinäkuussa oltiin seuraavilla kokoonpanoilla; Pietarsaari reissulla oltiin allekirjoittanut ja Koiviston Juhani valmennus/huoltojoukoissa ja pelaajia oli matkassa, Emmi, Jake ja Juho. Sieltähän palattiin jälleen hymyssä suin, kun Emmi pokkasi jälleen kakkospystin mukaansa, pojat pelasivat kanssa hienosti, Juho oli tuloslistalla neljäs ja Jake kuudes. Kutvosen Kalle ja Sirkan Aksu joutuivat jättämmän reissun väliin, koska Aksu loukkasi polvensa ja Kalle oli reissussa.

Seuraavaksi menthin kohti Lappajärveä, jonne mukaan lähti tällä kertaa Toimitusjohtaja ite, alleviivattu:) ja Jaska sekä Juho. Oli kyllä komia kenttä Lappajärvellä ja ilimatki sattu vielä harkka- ja kisapäiville huipuksi. Kenttä oli kyllä viritetty kovaan tikkiin ja ainakin griinit olivat todella liukkaat. Tulosten perusteella kenttä oli ainakin todella haastava ja puuskittainen tuuli ei helpottannut ainakaan pelaamista. Jaska taisteli hienosti tuulta ja liukkaita griinejä vastaan ja pelasi hienosti tuloksen 86 lyöntiä ollen tuloslistalla 20 parhaan joukossa.

Kiertue päättyi Levin kotikisoihin, jonne saatiinkin täysi rosteri. Levin kenttä saatiin viritettyä kisakuntoon ja peli ilmakin oli hyvä. Pieni tuulen vire pitivät sääsket kurissa ainakin suurimmaksi osaksi:) Tulosten valossa kotikisoissa tuli menestystä niinkuin pitääkin, Emmi taisteli jälleen Matilaisen Hannan kanssa koko kiertueen voitosta ja sijoittui jälleen hienosti toiseksi omassa sarjassaan, Sattasen Jake pelasi hienosti myös kakkoseksi omassa sarjassaan! Pienempien easy sarjan voitti Kurun Iina ja Nikkisen Oula tuli toiseksi.